lauantai 25. helmikuuta 2012

[ 119 - Panostuspäivä ]

Eilen oli tarkotus mennä osissa erilaisten kouluratojen haasteellisimpia kohtia. Kerrankin panostin ennen tallille menoa ja kävin netistä eri ratoja läpi samalla muistellen että mikä meni pieleen ja mikä vähemmän pieleen. Top kolmoseen pääsi

1. Alkutervehdys
2. Ravilisäys
3. Lävistäjä/10 m laukka voltti

Näitä lähettiin jumputtamaan. Alkuverkaksi nopeita siirtymiä, temponvaihteluita ja rentoa laukkaan. Jalustimet kaulalle ja treenaamaan vaan. 'Pienten' ongelmien jälkeen alkoi hommat luistaa paremmin, ei kuitenkaan tarpeeksi hyvin. Ensin tein ravihommat, harjoitusravissa keskelle, pysähdys ja aloillaan niin kauan että rentoutuu, tämän jälkeen ravissa uralle, joka toinen kerta oikealle ja joka toinen vasemmalle, pitkällä sivulla temponlisäys ravissa.
Kun ravit alkoi sujua ( = hermot alkoi pettää ja epätoivon ryöppymä vallata kehoa) alettiin vääntämään laukkatehtävää. Tein ns. isoa kahdeksikkoa ja mulla oli selkeät kiintopisteet jokaiselle tehtävälle. Kokorataleikkaa linjalla lisäys laukassa, uralla raviin. Vasemmalle mentäessä jatkettiin ravissa C kirjaimeen asti, jonka kohdalla nosto + pääty-ympyrä laukassa. Siitä taas laukkalävistäjälle ja B-kirjaimessa laukanvaihto ravin kautta. L kirjaimeen 10 metrin laukkavoltti, jonka jälkeen taas lävistäjälle etc. Todella kiva harjoitus ja tekemistä riitti, varsinkin kun menin suurimman osan ajasta ilman jalustimia.
Pitkät loppuravit, joiden aikana taivuttelua ja pidempää muotoa. R oli oikein hieno, vaikka saikin muutaman ufothyökkää- kohtauksen (joiden johdosta mulla on nyt sormia verillä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti