keskiviikko 22. helmikuuta 2012

[ 118 - Kevättä ilmassa ]

Tänään tehtiin kunnolla laukkatyöskentelyä, vaikka tarkotus ei ollutkaan. Menin jo alkukäynnitkin maneesissa, kun kaikkialla on niin törkeesti lunta, ettei alkukäyntejä voi ulkona tehä. Meitä edeltävältä hyppytunnilta oli vielä esteet pystyssä ja siitäkös Rade riemastu. Oli muutenkin todella täpinöissä, mikä on outoa kun sen liikuntaa on taas lisätty. Tuntuu että mitä enemmän tehään, sitä enemmän sitä virtaa sieltä löyty. Alkuverkka aika simppeli; Käynnissä hyväks, voltteja ja avoa sekä askeleen pidennystä. Ravissa alkuun perushölkkää, jonka jälkeen vähän lisäyksiä.

12.2 KN Special 58%
Laukassa mentiin ensin uraa pitkin, temponlisäys pitkillä sivuilla ja päätyihin kootut ympyrät. Ennen laukkaa Rade oli aika haluton yhteistyöhön, mutta laukassa alkoi sujua. Tämän jälkeen alettiin tehdä kolmikaarista niin että jokaisessa suoristuksessa käynnin kautta vaihto. Lopulta saatiin muutamat puhtaat vaihdot laukassa. Hyvä Rade! Tämän jälkeen treenattiin vielä vähän vastalaukkoja. Tulin niin että kokorataleikkaa, vastalaukkakaarre, kokorataleikkaa, myötälaukassa pääty ja 10m voltti. Tämäkin paria häsellystä lukuunnottamatta toimi kuin unelma. Rennot loppuravit ja maastoon kävelemään hiet pois, jonka jälkeen vielä oikeat loppukäynnit maneesissa. Jos joku tätä ihmettelee, niin ei loppukäynneiksi voi sanoa 15 minuutin tarpomista polviin asti olevassa lumessa. Hoidin Raden nopsaa takasin ulos, sillä tultiin 20 minuuttia ennen päiväheinien jakoa takasin ja haluan kuitenkin ponin saavan ne oikeaan aikaan.

Nyt alkaa muutenkin se fiilis taas löytyä, kisa ja treenikalenteriinkin on tullut kivaa lisäystä. Ehkä toi oli vaan jotain uupumusta, kun kokoajan on kylmää ja pimeää. Huomenna oli tarkotus hypätä, mutta saa nähä. Voi olla että siirtyy ens viikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti