maanantai 31. lokakuuta 2011

[ 103 - Shoppailuhimoa, ilman kuvia]

Torstaina oltiin Karjalohjalla ostoksilla. Matka oli pitkä ja väsynyt. Samoin en suosittele kellekkään tankata hesessä litran limua elimistöönsä ennen ajomatkaa. Ollaan me vaan niin viisaita. Viimein paikanpäällä kaikkien meidän sisäinen blinginrakastajashoppailuhullu heräsi. Kuitenkin hillittiin itsemme yllättävän hyvin. Itselläni lähti mukaan vain yksi heräteostos. Tähän voisin listata minkä avulla lompakko oheni, kuvia tulee heti kun jaksan järkkärin tallille raahata. Eli tosiaan, ostin Hansbon ohuen tummansinikeltaisen sisäloimen, liilaruudullisen fullneck 300g ulkoloimen, pinkkimustat muovisporrat, ratsastushanskat ja ne ah-niin-ihanat Gersemin farkkuratsastushousut. Kyllä nyt neidin kelpaa.

Perjantaina mun vanha ystäväni tuli aamupäivästä klippaamaan Raden. Meni todella hienosti, ainoastaan poskien ja yläkaulan ajeleminen tuotti pientä keskustelua. Oon todella ylpeä ponista! Samoin Raden kankkua koristaa tällä hetkellä sydän. Tosi kliseistä tiiän, mut haluamani kuvio tuotti lieviä ongelmia ison koneen kanssa, joten tyydyttiin helppoon ja aina aika suloiseen ratkaisuun.

Viikonloppu meni tosi nopeasti ja onnistuneesti. Kisat meni hienosti, samoin lauantainen ratsaselu. Mari onkin sitten liikutellut Radea eilen ja tänään.

Tänään työpäivän aikana-jälkeen, millonlie sain huisin ajatuksen lähteä Horzeen tutkailemaan. No, soittoa Sannalle ja menoks. Horzesta mukaan lähti satulateline (nyt saan tuunattua kaapin niin että molemmat satulat mahtuu), maitohappobakteereja, neljän kappaleen pintelipatjasetti ja neljä kappaletta pinteleitä. Tämän jälkeen koukattiin Hööksistä ettimään kauan ihastelun kohteena ollutta heijastinratsastusloimea. Mukaan sieltä lähti pinkki heijastinloimi (Rade varmaan arvostaa mua todella paljon kun puen sen kaikkeen ällösöpöön), otsapanta, uusi nyppimiskampa hukatun tilalle sekä kauan metsästämäni korvahuppu. Rahaa meni ehkä turhan paljon, mutta oon optimisti ja oletan saavani myynnissä olevista loimista (joista väsään myös tännekkin ilmoituksen, kuhan saan kuvat niistä!) rahat ees osittain takasin.

Tosiaan noista loimista, jos jollain kamala vaje niin voi laittaa kommenttiboksiin että mitä tarvitsee, mulla lojuu tarpeettomana laidasta laitaan 155cm kokosia loimia. Turhaan mä niitä nurkissa pölytän kun joku voi olla just semmosen tarpeessa!

Huomenna pitkästä aikaa valmennukseen. Ihanaa, Raden kanssa ollaan oltu viimeks kesän leirillä ohjatulla tunnilla, eli viimekerrasta on laittoman pitkä aika. Ensin mä olin kipeenä, sit oli koulu, sit R sairasteli. Siinä tää syksy sitten menikin. Huomenna kuitenkin startataan taas säännöllisen epäsäännöllinen valmennus ja sainpa jopa kuvaajankin saapumaan paikalle, eli uusia ratsastuskuvia tiedossa. Kyllä nyt kelpaa.

Tähän loppuun voisin vielä laittaa äsköisestä mielenhäiriöstäni ilmoittautua marraskuun lopulla pidettäviin koulukisoihin. Pitää alkaa tosiaan treenaamaan, jos edustuskunnossa meinataan siihen mennessä olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti