tiistai 25. lokakuuta 2011

[ 102 ]

Viikonloppu meni HIHSissä hienoa ratsastsusta seuraillessa. Torstaina tai perjantaina en päässyt ollenkaan katsomaan, mutta lauantain ja sunnuntain vietinkin kokonaan paikanpäällä. Seura oli hyvää, ratsastus mielenkiintoista, mutta expo alue surkea. Lähdin reippain mielin etsimään hanskoja, sekä tavallista tilpehööritöntä tummansinistä korvahuppua. Tuloksetta.

Mukaan lähti kuitenkin Kingslandin harmaa/hiekanvärinen tupsupipo, sekä ovikyltti Radelle. Todellinen shoppailureissu on torstaina edessä.

Oon jo todella pitkään himoinnut Gersemin farkkuratsastushousuja ja viimein päätin toteuttaa haaveeni. Toivottavasti ne on hyvät päällä, muuten oon haikaillut niitten perään aivan turhaan. Samoin torstaina olisi tarkotus ostaa ohut ulkoloimi/paksu sadeloimi kaulakappaleella Radelle, sekä puuvilla tai vohveliloimi.

Rade klipataan perjantaina, joten loimiremontti tulee tarpeeseen. Samalla voisin investoida tämän hetkisiä loimia ja pistää muutamat myyntiin, aika paljon sellaisia mitä en tarvitse, mutta mistä voisi olla jollekkin muulle iloa.

Eilen ratsastin Radekin pitkästä aikaa hikeen asti, siihen ei tosin paljoa vaadittu. Tein alkuverkat kentällä, siirtymisiä ja avoja käynnissä. Samoin tein muutamat väistöt käynnissä ja ravissa. Tämän jälkeen siirryttiin maneesin puolelle, jossa temponmuutoksia ja laukkatyöskentelyä. Tehtiin taas laukassa samaa, hyödylliseksi todettua harjotusta, kolme askelta laukkaa, käyntiin - käynti kuntoon ja takaisin laukkaan. Toistelin tota hetken molempiin suuntiin ja lopuksi jatkettiin vastalaukkojen harjottelua. Ne alkaa nousta jo aika hyvin ja niiden ylläpitäminenkin alkaa sujua paljon paremmin. Vaan kerran tuli vaihto ristilaukalle. Hieno R! Laukkatyöskentelyn jälkeen rennot loppuravit eteenalas, paljon taivuttelua samalla. On mulla vaan niin hieno hevonen, vaikka se aika paljon koetteleekin mun kärsivällisyyttä.

Hoidin Raden yökuntoon ja lähin kotiin.

Tänään mulla on iltavuoro, huomenna meen aamuun ja loppuviikko onkin vapaata! On mulla silti aika paljon hommia. Torstaina aamulla ratsastamaan, iltapäivällä ostoksille. Perjantaina ridailua ja klippaus, lauantaina kevyempi ridailu ja illalla tallin saunailta ja sunnuntaina kattelemaan kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti