lauantai 22. lokakuuta 2011

[ 101 - Kiirettä pukkaa ]

Tää viikko on ollut ihan yhtä hullunmyllyä. Oon ollut päivien jälkeen niin poikki, että en oo ees konetta jaksanu availla. Lähetään kuitenkin järjestyksessä viime viikon sunnuntaista lähtien.

Sunnuntaina oli pitkään odotettu CR valmennus. Minni oli hyvä opettaja ja saatiin paljon hyviä neuvoja ja ehkä vähän lisää viisautta. Aloitettiin tunti siitä, että käytiin oikeaoppinen hengitys ja jalka-asennot läpi. Tämän jälkeen hiottiin ryhtiä ja katsetta. Kokoajan keskittyen myös hevoseen. Ape oli oikein hieno varaponi, ja pisti mut todellakin hommiin. Valmennuksen jälkeen siivottiin tarha ja liikutin Raden nopeasti ilmansatulaa kentällä. Käyntiä, vähän ravia ja aavistus laukkaa.

Sunnuntain valmennuksesta, näytän ihan ponitytöltä :D
Keskiviikkona jouduin taas hyvästelemään yhden hyvän ystävän, Jukin. Juki, oikealta nimeltään Gjuki, saapui Husöseen n. 4 vuotta sitten ja on siitä päivästä lähtien sairastellut vähän väliä. Jukia yritettiin ja yritettiin vähän lisää parantaa ja viime talven se jaksoi porskuttaa terveenä menemään, kuitenkin kesällä Jukin jalka meni vielä pahempaan kuntoon ja eläinlääkärin kehotuksesta se jouduttiin lopettamaan. Tätä hevosta tulee suuri ikävä, Jukilla oli suuri sydän ja se tykkäsi jokaisesta.

Kiitos kuluneista vuosita ja hyvää matkaa Jukille ♥

Torstaina olikin edes hetkittäin vähän parempi mieli, kykenin jo hiukan järkeistämään asiaa. Tämä vaihtoehto oli todellakin paras Jukille, joskus on vain päästettävä irti. Illalla menin moikkaamaan Radea ja mentiin maneesiin kevyesti tuuppailemaan. S-lomansa takia poni on notkea kuin näkkileipä, ja tehtiin vajaa tunti taivuttelua. Otin jo pikkaisen enemmän laukkaa ja vaadinkin siinä jo muuta kuin eteenpäinpyrkivyyttä. Rade oli oikein hieno, vaikka sen työmotivaatio on osittain vielä tarhan puolella. Kyllä se siitä.

Mulla on piiiitkästä aikaa kokonaan vapaa viikonloppu, sillä Mari lupautu hoitamaan Raden ja mulla on liput tälle ja kaiketi myös huomiselle HIHSiin. Eli pääsen sinne rentoutumaan ja katkerana kattelemaan kaikkea mitä olisi ihana ostaa, pistin rahat piiloon ja mukaan olis tarkotus lähteä vain ja ainoastaan uudet rökkelit. Sehän nähdään.

Blogi kasvaa hurjaa vauhtia, munhan pitää alkaa jo hankkimaan arvontaan palkintoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti