tiistai 11. lokakuuta 2011

[ 100 - Harmia, Stressiä, Syksyä ]

Viime viikko on ollut aika outo, se kului nopeasti ja mua stressasi kauheesti. Ypäjältä päästiin hengissä kotiin ja sunnuntaina kun menin moikkaamaan Radea, odotti tarhassa räkäinen ja väsynyt poni. Otin sen sisälle, annoin tasaantua ja mittasin lämmön, no lievää kuumeilua. Jatkoin tarkkailua ja parin tunnin sisällä nousi yli 39 asteen. Siinä vaiheessa alkoi mietityttämään, että onko jotain vakavempaa kyseessä.

Soitto EKK:lle ja sieltä rauhottavat ohjeet, perusflunssaa. Äiti kävi hakemassa viikistä lääkettä ja sillä kuume laskikin heti pois, eikä noussut enää takaisin. Rade sai reilun viikon mittaisen sairasloman, ja eilen alettiin jo vähän kävelemään.

R viime juhannuksena

Mun ja Raden suhteelle toi loma on tehnyt hyvää, ollaan puuhailtu paljon, ennen R ei edes oikeen pitänyt lellimisestä, vähän vaan uteliaasti tutkaili kesken harjauksen että mitä siellä tapahtuu. Nyt se tunkee päätä syliin ja oikeen kerjää haleja ja rapsutuksia. Se antoi jopa leikata otsatukkansa, siihen ei oo oikeen ees kammalla saanut koskea. Nyt on siisti ruuna.

Vaikka R ei ole pahasti ollut kipeenä, oon mä kauheesti stressannu tätä. Kokoajan vähän mieli maassa, kun pelkäsin vähän että mitä jos kehkeytyykin joksikin vakavemmaksi. Näin ei onneks käynyt.

Kävin Husössä mun vanhalla tunnilla viime torstaina, pääsin pitkästä aikaa Aronin selkään. Poni oli hieno, niinkuin aina. Ratsastajasta tosin huomasi, että on tottunut tuuppaamaan täysin erilaista hevosta. Eniten ongelmia tuotti se laukka, en enää yhtään muista miten siinä tuli istua.

Tähän loppuun tulee selkeesti monta asiasta kukkaruukkuun juttua, sori, oon poikki ja silmäilen samalla X-Factoria. Muttaniin. Tänä sunnutaina meillä on Östersundomin Ratsastajien järjestämä CR valmennus! Tarkotus oli mennä Radella, mutta sen ollessa vielä pitkään toipilaana, sain varaponin käyttöön, vaikka en Radella pääsekään, niin ehkä ihan kiva saada opit vähän tasasemmalla ratsulla ja kokeilla niitä sitten itsekseen Radelle. Siitä sunnuntaina lisää, toivottavasti menee mallikkaasti ja jos saisi vaikka jotain videoa kurssista.

1 kommentti:

  1. They now know that NICE is the bee for KANSAS - YEMEN and this is going to kill MIA.
    COMIA & COMADEN just let loose WICKLOW SLAVE FARM.
    So, SOGODU , and DONSUPPE is a total CASA DONASA de VENCEDORAS .

    VastaaPoista