perjantai 24. kesäkuuta 2011

[ 75 - Aamun pikapostaus ]

Eilen oli ihana ilma. Ainakin aamulla. Töissä meni kivasti, sain reippaasti hommat tehtyä ja pääsin käyttämään vähän ylitöitä lähtemällä etuajassa. Tämä mahdollisti shoppailureissun. Kierrettiin Horze, Hippostport, Hööks sekä Idänratsu.

Yllättävän vähän tavaraa lähti mukaan, vaikka teki mieli ostaa kaikkea tarpeellista ja turhaa (Rade haluaa hevosglitteriä ja Hello Kitty -harjapakin!). Mukaan lähti pieni puteli rivisalvaa, Gold Metalin satulahuopa, elektrolyyttejä, säkki peacemakeria sekä itselleni uudet ratsastussaappaat. Liian kauan oon kituuttanu chapseillä ja joddeilla.

Eilen Radella oli jidsfjisioe päivä. Oisin melkeen voinut luulla että se on kiukutteleva tamma. Toivon että sateella ja tuulella oli oma osuutensa tähän, ainakin säikkyilyyn. Joka paikassa oli suuria radensyöjämörköjä joita piti tasaisin väliajoin lähteä pakoon. Yritä siinä sitten ratsastella kun poni tuijottaa joka ilmansuuntaan ja säntäilee ties minne. Ei aina voi mennä hyvin, sen opin Aronin kanssa kantapään kautta. Puol vuotta kituutettiin ja vieläkin tulee pukkientahotehämitäänhaistasinä****-päiviä, mutta niiden seassa olevat hetket on jotain niin hienoja.

Kuitenkin jotain kehuttavaa eilisessä ratsastuksessa oli, nimittäin ne pirun laukka-ravi siirtymiset. Nyt oli enää muutama epätasainen askel siirtymisen jälkeen. Yhteinen rytmi alkaa tossakin hommassa löytyä.

Nyt nokka kaupan kautta kohti tallia, Huomasin eilen että toinen Raden tuokaämpäreistä on sanonut elämälleen hyvästit ja nyt pakko käydä ostamassa uudet. Noi oli muutenkin liian pienet, joten ostan samalla ihan kunnolliset ja isot ämpärit. Tänään meen Raden lisäksi yhen toisenkin hevosen, valkosen ja tosi hienon Collinin. Ootan innolla että mimmonen kyseinen herra on ratsastaa, oon jo Raden tulosta asti katellu että sillä olis tosi kiva mennä.

Mutta hei, hyvät Jussit kaikille ja sillee !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti