tiistai 25. tammikuuta 2011

[ 51 - Kisastressiä ]

Kisat lähestyy ja ilmottautuminen loppuu torstaina. Pitäs varmasti mennä, saan niistä hyvää kokemusta ja onhan kisaaminen ihan hauskaakin. Mutta millä hevosella? Husössä meillä on tallit täynnä hienoja ja laadukkaita hevosia, muttakun itse tykästyn aina niihin rajatapauksiin.

Tällä hetkellä mietin että ilmottautuisin Emirillä (joka tosin on saikulla.......) KN-Speciaaliin, toivoen että se parantuu siihen mennessä ja laitan Aronin kakkostoiveeksi. Jos Emir ei parane ja rata mennään Aronilla, ajattelin ottaa sen sitten ihan humorilinjalla, kaikkea on kokeiltava.

Toisaalta jos ponilla on hyvä päivä, vois rata mennäkkin ihan kivasti. Tän päivän tunti meni ainakin ihan nappiin, muutamaa pukkia lukuunottamatta. Laukatkin meni hienosti, saatiin tehtyä laukkavoltit molempiin suuntiin hillitysti ja rauhallisesti. Aika hyvin. Tunnilla mentiin aluksi ohjat yhdessä kädessa asia, jonka jälkeen otettiin ohjat molempiin käsiin ja kokeiltiin sitä niin. Harjoiteltiin kääntämistä pohje ja painoavuilla ja lopuksi mentiin väistöjä. Saatiin kerrankin tosi paljon kehuja!

Pääsin vielä köpöttelemään Emirin työpäivän aikana. Sillä oli vähän ylimäärästä energiaa, joten mentiin maneesiin turvaan. Alkuperäinen suunnitelmani oli lähteä kentän lumihankeen jolkottelemaan.
Staesy & Dotsi viime keväänä

Illalla menin moikkaamaan Staesyä ja Dotsia. Oli kiva huomata että joululahjaksi ostamani riimut sopi molemmille hyvin. Tytöt odottivat mua pihalla ja Steisi tuli mua portille vastaan. Oon nyt hoidellut ja viettänyt S:n kanssa enemmän aikaa, sillä Dotsilla on ollut ylläpitäjä jo jonkun aikaa. Joka itse rapsuttelee Dodoa ja putsailee sen varusteita. Mutta joo, moikkasin molemmat tarhassa ja menin putsaamaan kamoja. Putsasin Steisin suitset osissa ja molempien huovat sekä vyöt. Pyyhkäsin vielä vähän Steisin satulaa harjalla. Kyseessä on siis synteettinen satula, en mä nahkapenkkiä lähtis harjaamaan. Dotsin ylläpitäjä saapui sillä aikaa tallille ja tehtiin tallihommat yhteisvoimin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti