lauantai 15. tammikuuta 2011

[ 48 - Katkolla..... ]

Pahoittelen katkoa päivityksissä, tällä kertaa mulla on ihan oikea syy. Rakas pieni pupuni 'epsu' kosti kynsienleikkuun puremalla koneen laturipiuhan poikki. Suloinen pieni eläin.

Viimeviikon torstaina ratsastettiin ohjat yhdessä kädessä pieniä voltteja ja vaikka mitä kuvioita, apuina sai käyttää pelkkää istuntaa ja pohkeita. Se oli oikeasti yllättävän vaikeaa, itse kun sorrun helposti ns hienosäätämään ohjien avulla ja monet muut avut vaan katoaa. Menin sen tunnin Artolla ja se meni ihan kivasti, äitikin eksyi maneesinlaidalle kameran kanssa, mutta valitettavasti onnistuneimmassa kuvassa artoja ja minua on monta päällekkäin.
Halit Artsille tunnin jälkeen :)

Enpäs muuten alottanutkaan satunnaisesti tiistaitunteja, siitä tulikin mun toinen viikkotunti. Viime tiistaina (tai siis nyt tiistaina!) menin Emirillä, ekaa kertaa, ja teemana oli apujen läpisaanti. Emir oli ihan huippu, tosi samanlainen ratsastaa ku Aron, mutta vaan paaljon isompi ja hitaampi. Sillä haluun kyllä mennä useemminkin.

Torstaina jatkettiin edellistä teemaa sulkutaivutusten kera. Menin Aaronilla (♥) ja se oli ihan huippu, vaikka ponilla olikin omaa kivaa. Tehtiin laukkaverkka ympyröillä ja niissä aina keskihalkasijan kohalla tuli pukkia, samaa koettiin sulkujen aikana. Aron ei ehkä oo mikään paras suluissa, mutta kyllä sillä selkeesti on jonkunnäkönen idea niistä, ihankun mulla olisi yhtään sen selkeämpi. Saatiin käynnissä ihan hyviä pätkiä, samaten ravissa tuli muutama ihan oikea sulkutaivutusaskel. Olin niin tyytyväinen poniin tunnin jälkeen, lainasin sille jopa Turren loimea.

Tänään olin taas töissä, oli ihan kiva rento työpäivä. Ei tapahtunut oikeen mitään hämmentävää, tosin taidan olla vilustunut. Ens viikolla on taas paljon hevosia: töitä ma-ke ja su, ratsastustunnit ti ja to, sekä ainaskin ti ja pe tai la Steisin ja Dotsin luo. Ja heppatytöksi haukkuvat...

2 kommenttia:

  1. tykkään sun blogista tosi paljon(:
    missä oikein käyt ratsastamassa?(:

    VastaaPoista
  2. Hei kiitti :---)! Käyn Husön Ratsastuskeskuksessa (:

    VastaaPoista