torstai 11. marraskuuta 2010

[ 39 - Ypäjä, eka viikko takana ]

Turhaan jännitin koko reissua, kurssikaverit on mahtavia ja on ihanaa opiskella asioita jotka oikeesti kiinnostaa sua.

Sunnuntaina lähettiin ajelemaan siinä viiden aikoihin ja pienen pysähdyksen takia matkaan meni 2,5 tuntia. Kämppis oli jo saapunu paikalle, turhaan pelkäsin ettei tultais toimeen. Löydettiin samantien aaltopituus ja juttua vaan tuli. Muutkin ryhmäläiset oli tosi kivoja, muutamaa lukuun ottamatta. Mut eihän kaikkien kanssa voi tulla toimeen.

Maanantaina alko opiskelut, oli hevosen hoitoa sekä kengitysoppia. Muutenkin ekalla viikolla oli hevosen hyvinvointia, -peruskäyttäytymistä, ruokintaa sekä kengitystä ja yritysjuttuja. Kaikki tosi mielenkiintosia. Päästiin myös tekemään itse omat ketjuriimunnarut sekä irrottelemaan kenkää, vuolemaan ja laittamaan kenkää takasin. Tänään oli myös hevosen perushoidosta tentti, meni tosi hyvin, mutta jostain syystä en sillä hetkellä saanut millään päähän perussykettä ja hengitystä levossa. Ei kai se mitään, osasin kuitenkin muihin kohtiin vastata (ainakin omasta mielestäni) oikein.

Sillon ku ei vietetty aikaa tunneilla, hengailtiin yhteisessä tilassa jossa oli myös tv. Muutamat käväs myös ypäjän yöelämässä.

Viikko oli tosi hyödyllinen ja opettava. Otin muistiinpanoja tosi ahkerasti (mitä ennoo ikinä oikeen harrastanut), sekä ostin kaks uutta kirjaa; Hevosen ruokinta & hoito sekä Ruokinnalla tuloksiin nelosen. Tota ekaa oon jo alottanu lukemaan ja se on ihan mielenkiintosta tekstiä, suosittelen muillekkin.

Ekat päivät jo takana ja sunnuntaina alkaa uus rumba. Huomenna oon menossa hoitelemaan mun pikkutinkerityttöjäni, joita mulla on ihan kauhee ikävä. Otan kameran mukaan, toivottavasti illalla ei oo liian pimeetä kuvailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti