perjantai 12. marraskuuta 2010

[40 - Ihana maastolenkki ]

Olin siis tänään mun rakkaiden Tinkeri-hoitsujen luona. Mentiin Dotsin ylläpitäjän kanssa mukava maasto, ite menin Steisillä ilmansatulaa. Ihan vaan koska se on mukavanpaa, ja mulla tosiaan sattuu olemaan ratsastushousut husössä, joten menin farkkulegginssit jalassa.

Laitettiin hevoset pihalle kiinni ja annettiin vähän heinää siihen, siivottiin ripeästi talli ja laitettiin ruuat ja vedet valmiiksi. Harjailtiin hevosia rauhassa, molemmat oli ihan yltäpäältä mudassa. Saatiin ne kuitenkin ennenpitkää valmiiksi ja heitettiin kamat niskaan. Ite könysin Steisin selkään vapaalla tekniikalla.

Tamma oli aluksi vähän jäykkä, mutta vertyi tosi nopeasti ja energiaa piisasi. Huomas että oli ollut paripäivää vapaalla. Ravailtiin suoria teitä, tuolla pimennossa ei uskallettu metsään lähteä. Otettiin muutama mukava laukkapätkä. Tosi ihana lenkki, eniten kyllä sade v*tutti, tai alkuun se oli ihan hauska juttu, mutta sen yltyessä ja itse ollessa täysin läpimärkä alko hymy hyytyä. Lenkiltä tultua vietiin tytöt sisälle syömään ja pistettiin loimet niskaan. Sanottiin hyvätyöt ja vaihettiin omat kamat.

Nyt on ihana olo kun sai kuivat vaatteet niskaa, ja ruokaa eteen. Mennään huomennakin ratsastaa ja jos saisin sillon jotain kuvia, kun tuolla sateessa en viittiny kameraa kastella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti