keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

[ 021 - Estekurssi, päivä 2 ]

Nukahdin eilen lähes heti kotiin päästyäni, joten päivittely jäi tälle päivälle. Kameramiesten puuttuessa kuvia eilisestä tunnista ei ole. Kerrankin kuin menee paremmin kuin ikinä, ei kukaan ole ikuistamassa sitä.

Amigo oli alussa reipas, kuunteli istuntaa ja pohkeita hyvin. Edestä herkistämisessä oli toisaalta kova homma. Kuitenkin löydettiin alkuverryttelyn aikana oikea tahti ja tapa.

Ensimmäiseksi mentiin ympyrällä kavalettia ja harjoiteltiin johtavaa ohjaa. Jotkut kurssilla eivät siis edes tienneet mikä on okseri, joten opettaja päätti katsoa että hallitseeko kaikki tätäkään. Tehtävä nauratti itseäni vähän, sillä mut on opetettu näyttämään johtavaa ohjaa lähes aina hypätessä. Pisti miettimään että mitäköhän kyseisellä kurssilla tekevät kun perusasiatkaan eivät ole hallinnassa. Kyllä se ihan hyvin meni, aikaa vaan juoksi kun piti mennä uudestaan ja uudestaan sama este.

Lopputunnista mentiin rataa pätkissä, sain hienoja lähestymisiä ja Amigo oli upea. Olen tyytyväinen vieläkin, minä maailman pahin perfektionisti joka mollaan itseäni pikkuasioistakin. Toivottavasti tänään menee yhtä hyvin! Nyt rataa opettelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti