tiistai 27. huhtikuuta 2010

[ 014 - Päivityskatkoa ]

Olin siis lauantaina sekä sunnuntaina heppailemassa, mutta ajanpuutteen takia en mitään päässyt rustailemaan. Molemmat päivät ihan tavallisia tallipäiviä, joten paljosta ette jäänyt paitsi. Eilinenkin päivitys tulee nyt myöhässä, sillä sain kuvia vasta äsken käsiini.

Otin kaverin mukaan Husöseen kun toisella oli ikävä tallille. Bussilla mentiin ja ennen kolmea oltiin perillä. Oltiin sen verran ajoissa että tein esittelykierroksen tallien läpi ja esittelin kultapoikani vielä kunnolla. Otimme Kallen ulos harjattavaksi ja kaverini kuvaili siinä samalla, ponsu on kyllä kuvauksellinen. Vein Kallen sisälle ja menin vaihtamaan ratsastuskamat päälle. Varustehuoneen kautta ponskia satuloimaan. Tänään oli estetunti, hypättiin pikkuesteitä keskittyen erilaisiin lähestymisiin ja tempoon. Tunti meni erityisen hyvin joidenkin osalta, mutta toisella puolella leikkivät ponit aiheuttivat pieniä käytöshäiriöitä ja yksi tyttö jopa putosi selästä. Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahasti ja heti oltiin yrittämässä hyppyä uudestaan.

Kiitokset kuvista Ninalle

Muutama huono lähestyminen tuli, mutta muuten tunti onnistui niin hyvin etten anna sen haitata. Otin Kallen sisälle ja harjasin sen hyvin. Turre vietti vapaapäivää, joten annoin sen nauttia siitä. Pienen rapsuttelu plus pikaharjaustuokion tietenkin herran kanssa vietin. Putsasin Turren varusteet sekä Kallen suitset. Ponsu meni vielä yhdelle tunnille, joten en satulaa raaskinut putsata. Olis ollu seuraavalla ratsastajalla tahmeet paikat.

Otin Kallen vikalta sisälle, harjasin sen kaverini kanssa hyvin ja lähdettiin kotia päin.

2 kommenttia:

  1. hei jee uus ulkoasu :D kivoja kuvia kallesta (:

    VastaaPoista
  2. aakiitti ! Joo tuli tylsää yksilta ja siit se idea sitte lähti :D

    VastaaPoista