maanantai 19. huhtikuuta 2010

[ 012 - Sunnuntai & Maanantai ]

Eilen illalla kävin vielä Staesyn sekä Dotsin luona siivoomassa tallin ja laittamassa tytöt yöpuulle. Oli ihana katella auringonlaskua ja sään innoittamana annoin osan iltaheinistä ulos syötäväksi. Otettuani molemmat sisälle moikkasin neitejä vielä, tunkien että kaikki molemmilla kunnossa. Laitoin aamuheinät tarhaan ja lähdin kotia kohti.

Tänään olin Husössä ja viime maanantain inspiroimana mentiin Marin kanssa tallille bussilla. Perillä oltiin vähän ennen kolmea ja päätettiin harjata ponit ulkona, kuitenkin sadekuuro pakotti meidät takaisin sisälle. Harjasin Kallen kunnolla sekä tein kevätsiistimisen. Leikkelin vähän jalkakarvoja, tasotin hännän sekä siistin korvakarvat. Ponsu käyttäytyi erittäin hienosti koko operaation ajan, eikä tänään edes vaseliinia pelätty. Menin vaihtamaan omat varusteeni ratsastuskamoihin ja hain Kallen kamat. Tänään kokeilin mennä sillä ekaa kertaa sporrilla ja olen enemmän kuin tyytyväinen, Ponsu oli erittäin kuuliainen ja sisäpohjettakaan ei tarvinnut runnoa läpi.
Kiitos kuvista Sannalle!

Tunnin jälkeen harjasin Kallen nopeasti ja pyyhkäsin sen kamat. Vaatteiden vaihdon kautta Turren luo. Harjasin Purmin kunnolla ja rapsuttelin hetken. Onnekkaalla oli vapaapäivä ja kuramäärästä päätellen oli ollut ulkona tänään aikaisemmin. Ennen kotiinlähtöä putsasin vielä molempien harjat sekä ruokakipot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti