lauantai 17. huhtikuuta 2010

[ 011 - Kuvailua ja hevostenhoitoa ]

Turre ulkona (:

Herätys 07.45, tallilla olin vähän yheksän jälkeen. Harjasin Turren ja laitoin sen tunnille, sen jälkeen harjasin Kallen hyvin ja pian olikin aika hakea Purma takaisin talliin. Syötiin eväitä sekä kuvailtiin tuntia Hannan kanssa. Lopulta kuitenkin päätimme ottaa Turren ja Spotin (Hannan hoitoponi) ulos harjailtaviksi.

Harjasin Turren kunnolla, shainasin harjan sekä hännän selvittäen ne kunnolla. Leikkasin myös häntää lyhyemmäksi sekä siistin jalka- ja korvakarvat. Koko prosessiin meni melkeen puoltoista tuntia, jonka jälkeen oli aika ottaa kamera esille. Otin molemmista ponsuista kuvia ja Hanna vielä otti erikseen musta ja Turresta muutaman. Kuvailun jälkeen vein Purmin sisälle syömään ja putsasin molempien harjat. Oli tarkoitus ottaa Kalle vielä pihalle, mutta kyyti saapuikin jo kahdelta. Tyydyin sitten harjaamaan sen sisällä.

Koska en ole oikein kirjoituspäällä tulee tästä sitten enemmän kuvapainotteinen merkintä. Kuvat ovat minun ottamiani, paitsi ne joissa itse esiinnyn on Hannan otoksia. Enjoy!


Maailman komein hevonen


Spotilla on ihanan värinen turpa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti