tiistai 13. huhtikuuta 2010

[ 009 - Maanantai ]

Kevätsään innoittamana päätin mennä julkisilla tallille. Metrolla itikseen ja siitä sitten bussiin, joka meni odotettua nopeammin. Aikaa bussimatkalle varattu puolisen tuntia, mutta siihen menikin noin 10 minuuttia. Sitten husöntien kävely, reittioppaan mukaan seon 8 kilometriä pitkä. Itse sanoisin että 3-5 kilsaa.

Perillä olin kahen aikoihin, hain tallista kamojenputsausvälineet ja otin Turren varusteet pihalle. Putsasin ne huolellisesti, paitsi jalustinhihnoja en irrottanut. Ne on niin jäykät etten niitä yksin saa takasin paikoilleen. Oli ihana paistatella auringossa samalla jotain hyödyllistä tehden. Olisin ottanut jommankumman, tai molemmat, ulos harjattavaksi, mutta ruoka oli juuri laitettu talliin joten annoin molemmille ruokarauhan.

Ruuan jälkeen harjasin molemmat kuitenkin hyvin ja Turren ratsastaja otti sen vielä ulos harjattavaksi. Ihanaa kun vielä löytyy ratsastajia jotka haluaa puuhailla ja tutustua hevoseen ennen tuntia! Pian tulikin sitten oman tuntini vuoro, enkä järkytyksekseni mennyt Kallella. Tunti meni kuitenkin ihan ookoosti, ratsuna toimi pieni lämppäritamma Sandra. Oikein mukava hevonen, jolla en kuitenkaan osaa kauhean hyvin mennä. Noi raskasrakenteisemmat on enemmän se mun juttu. Oli yhteistyö kuulemma hyvältä näyttänyt ja saatin opettajaltakin kehuja, mutta silti jäi jotenkin semmonen tunne että paremminkin olisi voinut mennä.

Tuntien jälkeen putsasin vielä Turren & Kallen kupit sekä harjat ja kyytiä odotellessani pyyhkäisin vielä Kallen suitset.

Törmäsin päivän aikana myös vanhaan hoitajakaveriini, joka oli toisen ratsastuksenopettajan sijaisena ja hän kyseli jos alkaisin hevostaan hoitamaan. Ei siinä mitään, talli on Husön lähellä ja kyllä mun katraaseen vielä yksi mahtuu. Perjantaina sitä sitten katsomaan, että tullaanko kyseisen hevosen kanssa toimeen.

Kuvia nyt tällä kertaa ei valitettavasti ole, kamera on lainassa ja saan sen tänään takaisin. Eiköhän yksi kuvaton postaus ole sallittu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti