sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

[ 008 - Ostoksia, talliseuraa & lempitytöt ]

Näin Marin keskustassa puol 9. Tai oikeestaan nähtiin jo metrossa, samaan vaunuun kun satuttiin. Ehdittiin jopa kerrankin siihen aikasempaan junaan.

Tallille päästyämme Steisi katseli jo kärsimättömänä ikkunasta ulos, aamuheinätkin oli jo tarhaan valmiiksi laitettu joten ei muuta kun hevosia ulos päästämään. Steisi tutki ensin portin edustan ja Dots lähti laiskasti tallista ulos, mutta ruuat huomattuaan otti pienen spurtin niiden luo. Kävin hakemassa kipot tallista, laitoin niihin aamukaurat ja molemmat tytöt tuli vaatimaan omaa kippoa itselleen. Annoin molempien kuitenkin odottaa siihen asti että kipot on asetettu maahan omille paikoilleen. Putsattiin talli ja laitettiin molemmille reippaasti uutta kuiviketta. Vettä lisäiltiin tarhaan ja laitettiin iltavedet talliin odottamaan, ihanaa kun on lämmintä niin voi vedetkin laittaa valmiiksi. Pakkasilla ne olis ehtiny jäätyä päivän aikana. Laitettiin iltaheinät myös sisälle sekä päiväheinät odottamaan tarhan ulkopuolelle. Ihana kun oli Mari mukana niin hoitu asiat paljon nopeemmin eikä tarvinnut heinän kanssa sählätä.Tallihommat hoidettua räpsäsin hevosista muutaman kuvan jonka jälkeen siirryimme, veden haun kautta, putsaamaan varusteita. Putsattiin suitset osissa, sekä harjattiin huovat & vyöt. Putsasin vielä Dotsin satulan ja Mari putsasi Steisin jalustinhihnat, kangassatulaa ei saippualla sotketa. Steisin satula kiilsi muutenkin puhtauttaan, joten jätettiin homma jalustinhihnoihin. Kamat putsattuamme kuvailtiin hevosia vielä hetki ja lähdimme sitten kävelemään asemalle.
Tallireissun jälkeen mentiin vielä käymään Prismassa, josta mukaan tarttui uudet ratsastussukat ( Mustat polvisukat, 5,50€ ), Ratsastustakki sekä kahdet kannukset.

Spurs 14mm & 20mm, alennuksessa 4€/kpl

Horze tuulitakki n. 30€

2 kommenttia:

  1. vooi ihania noi hepat :D missäpäin ne asuu?

    VastaaPoista
  2. Omistaja kiels tarkat tiedot, mut sanotaa vaik et helsinki-espoo-vantaa säteel. Tiiä ees itekkää mikä toi paikka niinku on :D

    VastaaPoista