keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

[ 006 - Suhteellisen turha merkintä ]

Käyn tässä varustekauppoja netin avulla läpi ja väsään samalla semmosta "osta heti kun saat rahaa"-listaa. Kävi mielessä että voisin tänne kyseisen listan laittaa, onpahan jossain ylhäällä ostoslistaa. Mukaan änkäsin myös tällä hetkellä käytössä olevia tuotteita, jos joku vaikka hyötyisi infopaketista.



1. Effol Melkfett,
Effax rasvaa, aurinkosuojakertoimella 8. Pääasiassa itseäni varten, atooppinen iho sekä paahtava aurinko eivät ole hyvä yhdistelmä.
Kyseistä tuotetta saa ainakin Hööksistä hintaan 8 euroa.

Tuote siis tarkoitettu sekä hevoselle, että ihmiselle. Tuotteen löysin alunperin etsiessä entiselle hoitohevoselleni ratkaisua kuiviin suupieliin (Helosan on hyvä, mutta ei tarpeeksi) ja ystäväni suositteli kyseistä tuotetta. Toimii!


2. Chevaline Leder Balsam & Chevaline Nahkaöljy
Chevaline merkin löysin viime syksynä. Olin ostamassa ratsastushousuja ja "hei multahan on satulasaippua loppu"-ostoksena ostin Chevalinen Soft Clean -satulasaippuan ja olen ostokseen enemmän kuin tyytyväinen. Suhteellisen kalliitahan kyseiset tuotteet ovat, satulasaippuakin 12,5 euroa. Olen kuitenkin sitä mieltä että laatuun on hyvä satsata. Kumpaakaan tuotetta en ole vielä kokeillut, mutta pelkästään satulasaippuan laadun perusteella uskoisin molempien olevan hyviä. Molemmat tuotteet löytyvät Horse Pro Shopin valikoimasta, nahkaöly hintaan 12,6 euroa ja leber balsam hintaan 10,9 euroa.

Huom. Jos jollain kokemusta kyseisistä tuotteista haluaisin mielelläni kuulla olivatko toimivia!




Muuta mitä ostoslistaan kuuluu, mutta oikeaa tuotetta ei ole löytynyt;
- Ratsastusliivi, tai yleisesti talliliivi
- Ratsastussukat, tällä hetkellä puolitoista paria ratsastussukkia
- Uusi riimu Kallelle
- Harjakivi x 2
- Esteraippa
- Yleisesti vaatteita tallikäyttöön
- Toimivat sakset (!!!)

Pitää karsia tota listaa roimasti, tulee menemään ikuisuus ennen kun saan kaiken ton hankittua. Onneksi mua ei kiinnosta ratsastusbrändit, joten oletettavasti etsin tallivaatteet H&M-alennusmyynnistä. Tai jostain vastaavasta. Nyt tämä tyttö menee kuitenkin nukkumaan, öitä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti