keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

[ 005 - Upea sää ja kamerasta loppunut akku ]

Sunnuntaiaamuisen junaepisodin jälkeen otin Nikin "turvamieheksi" matkaan, jotenki kammottaa noi junat vieläkin. Oli kyllä hauskannäköistä kun kaveri seisoo tarhan vieressä ja kammoksuu likaantumista, se nyt on kuitenkin jokaisen heppatytön arkipäivää. Ainakin tallilla ollessa.

Tarhan luo päästyä oli pakko jäädä katselemaan tyttöjä hetkeksi, molemmat paistatteli auringossa niin maireen näköisenä, tuli itsellekkin semmonen tunne ettei maailmassa ole mitään muuta kuin juuri se hetki. Usko kevään tuloon palasi myös. Tietenkään mulla ei kameraa ollut, kiitos loppuneen akun. Sain kuitenkin puhelimella edes jonkinlaatuisen kuvan.Hetken tyttöjä ihasteltuani ryhdyin sitten tallihommiin. Tuttuun tapaani laitoin ulos hieman heiniä, ihan vaan saadakseni työrauhan. Putsasin karsinat, joista molemmista lähti yllättävän vähän tavaraa. Ei tarvinnut edes kuiviketta lisätä. Vaihdoin tarhaan vedet sekä laitoin sisälle vettä valmiiksi. Laitoin iltaheinät kanssa talliin, sekä erottelin heinäpaalista aamuheinää varten heiniä. Tiskasin ruokakipot, sekä yritin ujuttaa iltakauroja talliin huomaamatta. Pieleen taisi mennä sekin yritys, molemmat kävi vuorotellen siinä ovella katsomassa jos sisälle olis päässyt.
Staesy valmiina menemään sisälle

Hommat hoidettua harjasin molemmat suhteellisen nopeasti, voisin kysyä luvan jos saisin tehdä kevätsiistimisen molemmille. Vielä ennen lähtöäni putsasin molempien huovat sekä vyöt. Varusteet oli sen verran puhtaana etten niihin viitsinyt koskea, muutenkin suunnitelmissa olisi tällä viikolla putsata ne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti