maanantai 22. elokuuta 2011

[ 86 - Vieläkin kipeenä ]

Kyllä joo o. Olkapään palloniveljutunrepeämä. Ollaan vielä pari viikkoa saikulla ja sen jälkeen alkaa fysioterapiat. Että tällästä. Ärsyttää, haluisin töihin, ratsastaa, tehä vaikka mitä, mutta ei. En saa nostaa edes kahvikuppia tällä kädellä.

Raden liikutukset menee nyt sitten lähinnä Marille ja muille kavereille. Viimeviikolla se oli lomalla ja eilen oli kengitys. Meille tuli uusi kengittäjä, ja sovittiin että kokeillaan ihan peruskengillä ja ruvetaan selvittelemään että onko ne rollerit se ainoa oikea vaihtoehto, vai onko muuta toimivaa systeemiä. Kuulemani mukaan Rade takoo, mutta noilla rollereilla sitä ei ole ainakaan huomattu. Nyt sitten alettiin asiaa selvittelemään ja Mari köpöttelee ponin tänään ja katotaan että miten liikkuu. Hyvin toivottavasti.

Ypäjältäkin tuli postia. Ens kuun vikat kaks viikkoa ollaan oppimassa, tai no tekemässä tenttejä. Aloitetaan niinkin yksinkertaisesta käsitteestä kuin "hevosen hoito ja hyvinvointi". Samoin etätehtäviä on ainakin miljoona, suurinosa valmiita. Vaikka ne tuhoituivatkin edellisen koneen mukana. Kaikki. Nyt oon reippaana uudelleentehnyt niitä ja osasta tuli jopa parempia. Ainoat mitkä pistävät hermot laulamaan ja mut kiljumaan tyynyyn ovat yrityssuunitelma ja hevosen anatomian tehtävät. Apua viisailta ja tietäviltä otetaan kenties vastaan.

Oon nyt lomani aikana saanu melkeen kaikki toivepostaukset valmiiks, ja alan kohta julkaisemaan niitä. Otan mielelläni kuitenkin toiveita vastaan, vielä ehditte vaikuttaa.

5 kommenttia:

  1. Kiva blogi tää :) ! Mitä tarkoitat rollereilla? oletan ettet kuolaimia, kun vertaat niitä peruskenkään?

    VastaaPoista
  2. Rollerit on eräänlaiset kengät (oonpas selkeä). Ne on edestä kaarevammat ja tulevat vähän pidemmälle, niiden avulla etujalka ehtii nopeammin pois takajalan tieltä, eli takominen lakkaa.

    VastaaPoista
  3. Okei, en ihan hahmottanut selitystä. Mut kuulostaisi kengitltä joita voi kutsua myös nimellä natural balance kengiksi :) kengityksestä kiinnostuneena herätti vaa mielenkiintoa. Mut kiitos kuitenki määrityksestä:D

    VastaaPoista
  4. kengiltä siis^^ :D

    VastaaPoista
  5. Kyllä juuri noista kengistä on kyse! Noilla samoilla kengillä on jotku miljoonat eri nimitykset, mutta toi natural balance taitaakin olla se oikea nimi (ja miksiköhän en sitä maininnut selityksessä?:D)

    VastaaPoista