tiistai 16. elokuuta 2011

[ 85 - Leiri ja sairasloma ]

Leiri oli upea! Opittiin taas niin paljon Raden kanssa toisistamme ja löydettiinpä esteille sopiva kuolainkin. Käytiin myös uimassa ennen leiriä ja leirin aikana ponin kanssa, molemmilla kerroilla se oli ihan super. Armoton vesipeto.

Kuitenkin leirin toisella estetunnilla, Poni totesi 70cm tasaokserin olevan ylitsepääsemättömän kamala ja hirveä Radensyöjäkone. Ensin ei meinata hypätä ja kun hypätään, tehdään 50cm ilmavara. Siellä sitten roikuttiin kaulalla, sivulla, tiesmissä, henkensä edestä taistellen. Siinä tappelun tiimellyksessä sain vamman olkapäähäni ja eikun haartmanniin. Mistään pahasta ei kai ole kyse, mulla on joku vamma olkapäässä, revähdys tms. Saikulla pitäs pärjätä. Tänään olin ultrassa, joten huomenna saan tietää lisää tosta kädestä. Reissussa rähjääntyy, sille ei vaan voi mitään.

Todellinen syy, miksen ole tullut päivittelemään on koneen lopullinen irtisanoutuminen. Sinne meni sekin kapistus, tällä viikolla pitäs tulla uus, ja viikonloppuna poikaystävänisosiskonpoikaystävä, tietokone-nero, koittaa saada pelastettua mun kuveja ja musiikkeja vanhasta koneessa. Nyt kaikki sormet ristiin ja toivotaan parasta.

Lisää päivityksiä ja semmosta tulee sitten kun saan koneen millä niitä tehä. Kuviakaan en viiti laittaa sillä tää on kaverin kone ja pitäs lataa kuvat ensin tähän. Selityksiä,selityksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti