sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

[ 82 - Antipanostus ]

Vuokraaja Mari meni alkuviikon Radella ja itse menin ke-su.

Keskiviikkona menin suht rennosti ilman satulaa, ensin maastoillen ja sitten pieni, mutta näköjään rankka treeni kentällä. Rade oli aivan hiestä märkä, mun housuista pystyi puristamaan sen hikeä, oli tosi mukavaa lähteä ne jalassa bussilla kotiin. Torstaina vedettiin kunnolla hikeen (ihan tarkotuksella, ei vahingossa). Tuupattiin keskiaskellajeja sekä siirtymisiä. Harjoteltiin ens viikonlopun koulukisoja varten ratoja osissa (meen viikonlopun aikana kolme eri rataa, pitäsköhän alkaa opettelemaan....), perjantaina oli sitten kevyenpi päivä. Semmonen mikä keskiviikkona oli tarkotus olla. Menin kentällä 15-20 minuuttia taivuttelua käynnissä ja ravissa. Ilmansatulaa taas. Radella on niin mukava selkä, että meen mielellään rennommat jutut ilman satulaa.

Lauantaina kävin aamulla öh. shoppailemassa. En innostunut, mukaan lähti viime postauksessa esittelemäni panssari, ötökkämyrkkyä, shineä, Action Viminiä, Mineral Plussaa sekä jotain uutta ja hienoa elektrolyyttiä (jota Rade syö! voitto). Tarkotuksena oli olla Nellin pitämä treeniviikonloppu, jossa ensin lauantaina hypätään ja sunnuntaina tuupataan. No, panssari mielessäni (se on oikeesti ihana, en oo sekasin) lähin hakemaan ponia laitumelta ja se oli sitten viskassut itseltään kengän. Ei ollut itku kaukana, just tuhlannu taas sen hyvinvointiin rahaa ja näinkö se kiittää! Soitin heti Nellille että elä ihmeessä tuu, ei tällä voi mennä. Vein Radelin sisälle ja tutkin jalan, ei ollut onneksi lohjennut mitenkään. Päätin kuitenkin antaa vapaata kengitykseen asti, ettei vaan pääse repeilemään. Pistin puhelinlinjat laulamaan ja sain itselleni maanantaiksi kengittäjän paikalle. Onneksi.

Huomenna saadaan uus popo ja olisi sen jälkeen tarkotus sitten tuupata ilmat pihalle. Lauantaina kisat, enkä oo ees kunnolla harjotellut! Paniikki.

Samoin huomasin ettei meidän koulusatula enää kovin kauaa istu, aloin nyt jo tutkimaan vaihtomahdollisuuksia, sitä kun ei tiedä kauan siinä menee. Pariin satula-autoon oon sitä jo tarjonnut, mutta pitää nyt katsoa. Haluaisin mieluiten tehdä ns. suoran vaihdon, sillä satula-autoissa jää aina miinuksen puolelle.

Jos joku teistä rakkaista lukijoista osaisi neuvoa (tai haluaisi vaihtaa satulaa kanssani) niin laittakaa kommenttia. Satula tosiaan on hyväkuntoinen Passier Hannover koulusatula, musta, 17", normaali säkätila sekä -leveys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti