maanantai 25. heinäkuuta 2011

[ 81 - Takaisin töihin sekä tavaratoiveita ]

Olipas kivaa olla takaisin Husössä kaiken leirihälinän keskellä. Vaikka oli tosi ärsyttävää olla ihan pihalla kaikesta, kolmen viikon aikana ehtii tapahtua vaikka mitä. Hyvin pääsin kuitenkin mukaan meininkiin ja teinpäs elämäni ensimmäisen kaviohauteen (ilman apua) tänään. Hyvä minä! Tai no, Jasse oli suurena apuna pitelemässä jalkaa ilmassa ja minä sain rauhassa häseltää haudetta paikoilleen.

Ilmottauduin Raden kanssa kesäleirille. Parin viikon päästä ollaan 5 päivää Husössä treenaamassa ja nauttimassa kesän (lähes) viimeisistä helteistä.

Mulla on monta asiaa jotka haluisin, mutta myös semmoisia mitä ihan oikeasti tarttisin. Monessa blogissa niiden linkkaukset ja perustelut ovat saaneet suurta suosiota, joten kokeilempa minäkin. Samalla saan hyviä syitä säästää rahaa niihin.

Kuva hööksin sivuilta.

Ruskeat suitset. Estepenkki on ruskea, joten on ällöttävää, inhottavaa, rumaa, kamalaa, tukalaa, ahdistavaa mennä eripari yhdistelmällä. Nämä kyseiset suitset haluaisin, ne on musta jotenkin nätit ja eroavat meidät mustista suitsista. Eikä hintakaan ole paha.


Tämäkin kuva Hööksin sivuilta.

Vatsapanssari. Tähän en erittele että täytyy olla ruskea, sillä meillä ei ole vatsapanssaria ollenkaan tällä hetkellä, joten nyt en nihkeile ettei mätsäisi. Rade hyppelee välillä pieniäkin esteitä epämääräisellä tavalla jättäen huiman ilmavaran, joten ihan ponin parasta tässä ajattelen.


Tämänkin kuvan kopioin Hööksin sivuilta.

Turvaliivi. Tarviiko sitä oikein selitellä.. Ihan oman turvallisuuden vuoksi, kuitenkin ihan järkevä pukea päälle esteitä mentäessä, niin kentällä kuin maastossakin. Mitään "halpisliiviä" en päälleni suostu laittamaan. Ne ovat epämukavia ja tekevät istunnalle hallaa. Tämä malli on käynyt mielessä, se istuu hyvin sekä on mukava, samalla turvaliiviksi ihan siistin näköinen. Lottovoittoja odotellessa.


Muita ostoslistalla olevia asioita ovat kankisuitset, kisahousut, hiusverkko sekä esteraippa. Ruskeat suojatkin olisivat kivat, muttei nyt mennä ihan liiallisuuksiin kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti