maanantai 13. kesäkuuta 2011

[ 71 - Rade ]

Juuri kun mulla ois ollut maailman eniten kirjotettavaa tänne, meidän rakas ja ah-niin-hyvin-toimiva-nettimme päätti irtisanoa itsensä lopullisesti.

28.5. Mun elämäni suurin unelma vihdoin toteutui. Olin silloin töissä ja katselin kelloa keskimäärin 5 minuutin välein, odottaen Raden saapumista ja pääsyä sitä vastaanottamaan. Viimein tuo hetki koitti. Pyöräilin Husön lähellä sijaitsevalle yksityistallille armotonta vauhtia ja pian pihaan saapuikin traileri. En meinannut saada henkeä.

Rade 28.5. ♥

Trailerista asteli ulos Rade, 15 vuotias latvialaisruuna. Maailman kaunein eläin. Taluttelin sitä pihalla hetken, takana oli kuitenkin ajomatka porista asti. Vein sen karsinaan ja autoin kantamaan sen mukana tulleita varusteita paikoilleen. Nimet paperiin, ja mun unelma oli konkreettisesti totta.

Nyt ollaan pari viikkoa tutustuttu toisiimme ja kiistelty johtajan paikasta. Tosi hienosti on mennyt, jopa yksi valmennuskin takana. Tänään myös hypättiin ensimmäistä kertaa Raden mulle tulon jälkeen.




Ensimmäistä kertaa selässä Raden saapumisen jälkeen.
Huomaa että on todella paljon kerrottavaa, kun ei ajatukset pysy kasassa ja teksti hyppii aiheesta toiseen. Jotenkin turha, mut silti niin oleellinen päivitys.

7 kommenttia:

  1. Herran jumala tämähän on tuttu hevonen!

    VastaaPoista
  2. HIENO! Kelpais mullekin tommonen :p

    VastaaPoista
  3. Hei onnee Julia ! Mahtavaa, en tiennykkään et oot ostanu hepan mut toivottavasti kaikki menee teil ok :)

    VastaaPoista
  4. oi radeliinos <3 ja minun hienot kuvaukset ;)))

    VastaaPoista
  5. Studio Sankakari on paras kuvauspalvelu ♥

    Kiitos kaikille :--)Rade on kyllä kiva.

    VastaaPoista
  6. No jopas sattui, Rade on siis palannut kotiin Melanderille! :-) Vuokrasin tuota mustaa hurmuria ennenkuin herra muutti Poriin. Radelle rapsutuksia täti-vuokraajalta. :-)

    VastaaPoista
  7. Laitetaan rapsutukset eteenpäin. Kävi vielä niinkin osuva sattuma, että herranen on palannut vielä entiseen karsinaansakin :D

    VastaaPoista