tiistai 22. helmikuuta 2011

[ 58 - Shoppailupäivä ]

Tänään lähettiin jo suht aikasin liikenteeseen, tavotteena kierrellä vähän liikkeissä. Ensin elielinaukiolta bussilla Horzeen, josta löytyi vaikka mitä herkullista ostettavaa. Kuitenkin sain pidettyä itseni kurissa ja mukaan lähti vain satulahuopa sekä fleeceloimi. Molemmat alennuksesta! Oli kerrankin tosi paljon kaikkea mitä olisin voinut mukaan ottaa, paitsi juuri ne mitä menin etsimään. Tarkotuksena oli ostaa untuvatakki, Royal equus ulkotoppis sekä kuolaimet. Takkia ei enää saanut, kuolaimia ei ollut oikeanlaisia ja toppiksessa ei ollut oikeita kokoja. Onneksi löytyi sentään muuta mukaan.


Horzesta suunnattiin Hööksiin, jossa ei ollut kerrassaan yhtään mitään. Alessa oli yksi kiva villaloimi, mutta siitäkin oli enää liian pieniä kokoja jäljellä. Pörrättiin siellä kuitenkin hetki, penkoen kaikki maholliset laarit ja tutkien uutuudet ja vanhat tuotteet. Ei oikeastaan mitään mitä olisin nyt halunnut ostaa. Lähdettiin siitä kävelemään Idän Ratsua kohti, se on muuttanut uuteen osoitteeseen, kuitenkin aika samalla alueella pysyen.

Siellä oli muuton jäljiltä vielä pientä kaaosta, mutta ei se mitään. Pengottiin rehusäkitkin, pitäisi Ponille keksiä joku sopiva ruoka. Tällä hetkellä mietinnässä olisi Racingin Senior, onko kellään kokemuksia? Idän Ratsusta mukaan lähti kuitenkin takki, vaikka siellä olikin kaikkea muutakin ihanaa ostettavaa niin sain pidettyä hyppyseni kurissa. Uusi liike on ihanan iso, vaikka sijainniltaan se onkin piilossa. Saatiin erittäin hyvää palvelua ja siellä osattiin kertoa juuri noista väkirehuista aika paljon. Kiitos siitä!


Takki on päällä erittäin mukava, ja on vuorattu/topattu juuri oikeista kohdista. Se pääsee huomenna koeajolle tunnilla. Mulla on muuten pitkästä aikaa kuvaaja mukana, joten jonkunnäköstä kuvamateriaalia tunnista vois pitkästä aikaa olla tarjolla!

Mun oli tarkotus tehä sunnuntaina kisahoitajan päivästä bloggaus, mutta valitettavasti pakkasen ja pääntautiepidemian johdosta valkkulaisemme päättivät jättää kisat välistä. Kyllä spessupäivityksiä on tulossa, lupaan. Heti kun tulee jotain arjesta poikkeavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti