sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

[ 002 - Ei ihan tavallinen aamu ]

Heti alkuun pahoittelen ettei tällä viikolla ole päivitystä saatu, olen ollut kipeänä (okei, who am I kidding, oon vieläkin flunssan uhrina). Yritän pitää kirjoituksen mahdollisimman selkeänä, pahoittelen kuitenkin jos se hyppii tai on muutenvain outoa. Koin tänään aamulla junassa aika epämiellyttävän kokemuksen; kuuntelin rauhassa musiikkia ja odottelin että juna lähtisi, yhtäkkiä alkoi tuntua että joku tuijottaa. No katsoinpa käytävän toiselle puolelle, siinä istui sitten mies housut kintuissa tyydyttäen itseään. Samalla minua tuijottaen. Voin sanoa ettei ollut mitenkään kovin miellyttävä kokemus. Kipitin toiseen vaunuun ja siinä sattui sopivasti olevan lipunmyyjä. Selitin sille hysteerisenä kaiken ja vartiat tuli hakemaan sen korston. Iu.

Tallille päästyä olin vielä vähän paniikissa, myönnän suoraan että säikähdin sitä ihan helvetisti, mutta oli kasa hommia edessä joten kävin raivolla niiden kimppuun. Otin Staesyn & Dotsin pihalle ja laitoin heinät sekä annoin aamukaurat. Molemmat oli aika laiskasti, yleensä ryntäävät innoissaan ulos. Nyt piti töniä pois tallista, voi olla että sateella oli suuri osuus tässä asiassa. Neitejä kun ovat.



Tallin putsasin aika vihaisesti, purin kaiken inhon lantaa lappaessa. Maailman parasta vihanpurkausta, oikeasti. Laitoin iltaheinät talliin valmiiksi sekä päiväheinät sateensuojaan. Soitin itselleni kyydin kotiin, jotenkin ei vaan fantsuttanut ajatus junalla takasin menemisestä. Kyytiä odotellessani hoidin vesileikit; Laitoin tarhaan lisää vettä sekä vaihdoin tallissa olevat vedet kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti