torstai 5. heinäkuuta 2012

[ 128 - Kevyesti kangilla & hyppytuokio ]


Tiistaina otin Raden sisään, oli tosi pirtee rokotuksesta huolimatta. Mittasin kuumeen ja eihän se ollut taaskaan noussut. On toi kyllä reilu hevonen, että kaikkine henkisine ja fyysisine ongelmineen se sentään jättää rokotusjumit ja kuumeilut muille.

Ensi viikon torstaina meillä on oman tallin koulukisat, mennään Raden kanssa kokeilemaan taas kepillä jäätä, HeA 1:2009 ratana ja kanget napsahti. Koska haluan kisata kangilla ja ilman, oon tehny armottoman ja reilun jaon; Jokatoinen kerta kangilla ja jokatoinen ilman.  Viimeksi mentiin Husössä nivelillä, eli kanget päähän ja matkaan.

Tiistaista ravailua



Niihin totuttelu on alkanut sujua hyvin. Tiistaina mentiin tosi kevyesti, paljon käyntiä eteenalas, vähän raviväistöjä ja yhet vastalaukat. R toimi kun unelma! Aivan upee, heti kevyt ja hyvä. Ei tarvinnu keskustella takaosan tai selän käytöstä ja liikku mielellään eteen. Keskiviikkona sama homma, kevyesti taas. Nyt vähän enemmän laukkaa, parit vastalaukat ja muutama pitkä sivu keskilaukkaa. Ravissa temmonmuutoksia ja käynnissä parit takaosakäännökset. Ei sujunu ihan niin hyvin kun tiistaina tai muutenkaan. Välillä näin.

Tänään Veera oli hyppäämässä Radella. Ensin pientä satulasäätöä, Raden estepenkki meni tallitoverille ja me saatiin käyttöön Sissin entinen penkki. Veera pääs hyppäämään tutulla penkillä.

Alussa ratsukolla oli pieniä kommunikointiongelmia, mitä en yhtään ihmettele. Rade kokeilee ensin josko pääsis aidan matalimmasta kohdasta ja Veera on tottunut menemään puolet pienemmällä ja säpäkämmällä tapauksella. Loppua kohti parani huimasti ja estekorkeus nousi parhaimmillaan 120cm korkeuteen. Kyllä tuupparia huimas vähän siinä vieressä.  



Veera & Rade

Nyt vois alottaa pakkailut ja huomenna karavaani lähtee Ypäjälle kisaviikolle. Otetaan läppärit matkaan, eli päivitystä luvassa. Voihan olla, että Veeran kanssa innostutaan ja pistetään videopostauksen puolelle. Mitään en lupaa, mutta mahdollisuuksia löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti