keskiviikko 30. marraskuuta 2011

[ 109 ]

Ai kamala kun mä olen taas laiska kirjottamaan. En kestä. Motivaatiota ja kerrottavaa kyllä olis, mutta sitten jos sais vielä sitä aikaakin vuorokauteen vähän lisää. En kyllä tiedä tuleekö tästä kovin fiksu teksti, mulla on ollut äärettömän huono ja ärsyttävä päivä, joten pahoittelen mahdollista sekavuutta.

Viime estevalkku meni ihan ylihyvin. Tehtävät oli kivoja (ja tosi vaikeita), mut ei kuitenkaan liikaa. Oli innari, missä oli puomi-3m-este-3m-este-3m-puomi-6m-este-3m-este-6m-puomi , yksi 21m sarjaväli ja yksi 6 metrin sarjaväli. Tästä kunnolla videota, heti kun blogger on sen lisäämisestä kanssani samaa mieltä. Tossa kuitenkin joku pikakyhäelmä, ei mitkään parhaat pätkät, mutta eihän niiden katselusta ikinä opikkaan ;)


Muuten viimeviikko oli Radella tosi rento, nyt on ollut taas niin paljon treenailuja ja kisat ja kaikki. Pikkuhiljaa alettu taas tällä viikolla palailemaan normaaliin. Lauantaina uudestaan estetunti, samoin ensi viikolla estetunti torstaina ja sunnuntaina estekisat! Johan mä repäsin. Taisin näköjään oikeesti innostuu noista koulukisoista.

Rade elämä jatkuu normaaliin tapaansa, poni kehittyy päivä päivältä vieläkin ja aletaan oikeesti löytämään sitä kokoomista ja lisäämistäkin! Muuten vähän syysmasis pukkaa ja jotenkin turhauttaa ja ärsyttää kun kokoajan on pimeetä ja mutasta. Sitä lunta kiitos, huomenna on jo joulukuukin!

Jos jotain hämmentää päivät tässä, niin kyseinen teksti on oikeasti kirjoitettu eilen, videon lataaminen kesti niin kauan että sain sen nyt vasta postattua.

2 kommenttia:

  1. Saat taas puuhaa :DD http://esteistunnassa.blogspot.com/2011/12/140-haaste-kisat-ja-treenaus.html

    VastaaPoista