sunnuntai 13. marraskuuta 2011

[ 107 - CR valmennus vol. 2 ]


Tänään taas pääsi unohtamaan kaikki vanhat opit ja keräämään uutta tilalle. Oon parantanu tapojani viimekerrasta, mulla ei ole enään niin paha 'yliryhti' (selkäranka notkolla & lapaluut törröttää taakse) samoin jalat alkavat jo pikkuhiljaa hakea omaa paikkaansa. Hengitys onnistuu jo, se toisaalta ei ollut mulle viimekerrallakaan ongelma. Eniten vaikeuksia tällä kertaa tuotti kevennys, nousen liikaa satulasta ja samalla notkistan alaselän.


Kevennystä sitten treenattiinkin lähes koko kaksituntinen, ei se vielä onnistu halutulla tavalla (miten tommonen asia voi olla niin vaikeeta?!), mutta suunta alkaa olla oikea. Sain hyvän harjoituksen mitä tehdä ilman hevosta treenatakseni oikeita kevennyslihaksia.



Estekisat peruuntu, mutta viikon päästä olevat koulukilpailut lähenee huimaa vauhtia. Onneksi sain mulle ensi viikolle kaksi (!!!) valmennusta ennen kisoja ja vielä lauantaina meen loppuverkat Radella Marin jälkeen ja se saa karjua vielä viimeset sanat. Pitää muistaa kattoo ennen sunnuntaita kaikki kamat valmiiks, valkoset housut puhtaaks, joku kisapaita ja Radekki kauniiks.

4 kommenttia:

  1. hei haluutko kertoo tosta lihasten kehitysharjoituksesta enemmän? :)

    VastaaPoista
  2. oooo kl pääl hän mennöö <3;))

    VastaaPoista
  3. http://esteistunnassa.blogspot.com/2011/11/134-haasteita-haasteita.html, siinäpä taas haaste sulle :D

    VastaaPoista
  4. Koitan keksiä jonkun selkeen tavan selittää sen harjotuksen, jos siinä onnistun niin koitan piirtää ja teen postauksen.

    Voi piruvie veera ! :D

    VastaaPoista