torstai 1. syyskuuta 2011

[ 90 - Pantsun valmennus ]

Olin tänään Veeran ja Sissin matkassa Pia Pantsun valmennuksessa. Mun mukaan tulosta oltiin puhuttu jo aikasemmin, mutta koska Veerasta ei kuulunut mitään, niin oletin ettei mua tarvitakkaan, kuitenkin heräsin aamulla pirteään viestiin missä ilmotettiin missä ja millon mun on oltava. Vastasin takasin jotain etten kuulemma ehdi, käänsin kylkeä ja katsoin sitten hetken päästä kelloa. Niin kaks tuntia aikaa lähtöön, hyvin ehtii.

Valmennus meni hienosti! Pitää joskus kattoa jos pääsis Raden kanssa mukaan, ois tosi hienoo. Tehtävät oli aika kivoja, tosin meille tällä hetkellä liian haastavia. Oli erilaista lähestymistä, kääntöä, sarjoja ja radat vaihteli kokoajan. Ei ehtinyt kyllästyä kentän laidallakaan. Vaikka edellisellä kerralla valmennuksia katsellessa ei oikein mitään irti saanut, nyt oli toisin - onneksi.

Kiitos kuvasta Hanna S.
 Radepieni pääsi eilen hierontaan. Lihasta on tullut, nyt on kuulemma jo jotain mitä hieroa. Ihan hyvä että saatiin nyt hieronta, poni meni nimittäin maanantaina nurin. Se oli kamalan ylienerginen, ja vaikka oli tarkotus olla vapaapäivä niin pakko oli liikkua, juoksutin sen ensin pikaisesti liinassa kunnes päästettiin se Marin kanssa kentälle vapaana juoksemaan. Ponistä lähti vauhtia vaikka muille jakaa ja lopulta se kokeili tehdä uukkaria täydestä vauhdista. Etupää kääntyi, mutta takapää jatkoi suoraan ja muks. Heti se nous ylös ja tuli mun luo hölmistyneen näkösenä, paijasin vähän ja lähetin taas matkaan, heti ravas puhtaasti ja hienosti. Kuitenkin noistahan tulee helposti myöhemmin jotain jumeja. Vähän oli kireyttä, mutta ei mitään pahempaa, onneks!

Hieronta meni muutenkin hyvin ja Rade selkeesti nautti. Mäkin yritän vähän palauttaa itseäni jo arkeen ja testailla mitä käsi kestää ja mitä ei, maanantaina kuitenkin takasin töihin. Kyllä mä jo vähän pystyn tehä, olkapää vaan väsyy kauheen nopeesti ihan pienestäkin.


Ajattelin tehdä postauksen jossa vastaan teidän esittämiin kysymyksiin, joten antaa tulla! Mitätahansa saa kysyä, kokoan ne yhteen pakettiin ja vastaan kaikkiin parhaani mukaan. Nyt ihan oikeesti kysytte niitä, turhauttavaa pyydellä jotain, kun ei vastailla, mur.

4 kommenttia:

  1. kerro radeliinin treenistä sillee niiku et mitä teette.

    potrapoika hän on iha itte, mutta mitkä sun tavotteet on tän syksyn aikana?

    miksei radeliinista tullu raipea?!?!?!?!

    phiihihih hiiihihih moi riidi <3

    VastaaPoista
  2. "hantsuli kirjoitti...
    potrapoika hän on iha itte, mutta mitkä sun tavotteet on tän syksyn aikana?"

    ---- hahaha kuolin nauruu :DD

    Voisit tuntea mun tuskan jonka joudun kokemaan videopostauksen muodossa, ja kertomaan Raden loimituksesta nyt kun tulloo syksy ja sitte myös talven suunnitelmista ;D

    VastaaPoista
  3. paukkuli älä yhtää siel irvaile :D!!!!!

    VastaaPoista