perjantai 19. marraskuuta 2010

[ 42 - Toka viikko ypäjällä ]

Nyt on jakso 1A sitten ohi, etätehtäviä tuli ihan reippaan olonen kasa. Mutta ihan mielenkiintosista aiheista, että alan varmaan pikkuhiljaa tekemään niitä ihan ilosesti. Tällä viikolla oli ruokintaa, laidunten pohjainfoa (tai yleisesti infoa pohjista), värejä, luita, anatomiaa, juoksutusta, lastausta ja kaikkea muuta kivaa. Viikko meni taas ohi niin että hujahti.

Tulee kyllä mieletön ikävä niitä kurssikavereita, hassua miten kahessa viikossa täysin toisilleen tuntemattomat ihmiset voi muodostaa niin yhtenäisen porukan. Onneks muutamat asuu suht lähellä, ja sovittiin jo yhteisistä uv-juhlista.

Tämä viikko ei tosin ollut ihan niin mielenkiintoinen kun edellinen, ehkä kanssa siksi kun kaikki ei ollut enää uutta ja jännää. Kuuntelin silti tunneilla ja tein jopa itsenäisestikkin tiivistelmiä. Monisteitakin tuli semmonen nippu että pakko hankkia jonkunnäkönen kansio.

Nyt oon ihan poikki, eilen meni vähän liian myöhään ja aamulla aikanen herätys ja armoton pakkaaminen. Huoneet piti luovuttaa jo kymmeneltä, eli tyhjennettiin ne jo ennen tunneille lähtöä. Oli kyllä kiva sotku meiän huoneessa, saatiin viettää tää viikko perhehuoneessa. Oma sisäänkäynti ja kaikkea.

Sori sekavuus, oon ihan just menossa nukkumaan, mut aattelin kuitenkin tehä tämmösen ns pikapäivityksen vielä. Huomenna Steisin ja Dotsin luo ja sunnuntaina kattomaan kisoja. Maanantaina onkin sitten jo paluu arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti